Keressen minket bizalommal
szolgáltatásaink

Felejhetetlen Eseményt Tervez?

sc_services_image
01

Mindfullness – Csapatépítés

Nem egymással versengünk, hanem közösen ÉPÍTünk! Hálás leszel, hogy kilökünk a komfortzónádból.

02

Koncepció – Családi nap

Legkedvesebb munkánk közé tartozik, amikor az egész családokat látunk önfeledten játszani, nevetni, kikapcsolódni. Derűs élményeket szervezünk!

03

Event styling – Céges és partner parti

Mindent összeHANGolunk!

04

Kick-off meeting – Konferencia

ÉLMÉNYközpontú megoldásokkal és zseniális kávéval készülünk!

05

Fesztiválok és tematikus napok

TERVezünk, ÖTLETelünk, EGYEDIleg megvalósítunk!

06

Privát esemény

Házigazdái és vendégLÁTói vagyunk az eseménynek, hogy Te is átélhess minden pillanatot!

Ajánlások

Rólunk Mondták

Nem tudom, hogy köszönjük meg a sok segítséget és kedvességet, amit az egyhetes nemzetközi konferenciánk szerevezése során nyújtottál nekünk. Egy kollégát kaptunk – nem pedig egy külsős rendezvényszervezőt –, aki szívét-lelkét adva minden felmerülő helyzetre azonnali megoldást kínált.
A 11 országból érkező résztvevők közül többen is kiemelték a konferencia során tapasztalt technikai profizmust, az innovatív csapatépítő programot és a rendhagyó helyszínen megrendezett, gasztronómiai különlegességekben bővelkedő vacsorát is.
Köszönjük az energiád és lendületed, további „kerek" rendezvényeket kívánunk!

M.I. – Country Manager
M.I.Country Manager

Évek óta dolgozunk Brigivel, hűségünk nem véletlen.

Kreatív ötletei, rendezvényeink színvonalas kivitelezése újra-meg újra elkápráztatnak minket és nagyra becsült partnereinket is.

Számos partner-party, dolgozói rendezvény hátterében áll, mindig megadva nekünk azt a biztonságot, hogy nem csak a kreatív ötlet kiváló, hanem étel-ital, dekoráció műsor is tökéletesen illeszkedik, mindenki tudja a dolgát és zökkenőmentesen mennek a dolgok.

A munkáján túl pedig kellemes személyisége, mindig az alkalomhoz illő megjelenése teszi fel az i-re azt a bizonyos pontot.

B.K. – MICE Manager
B.K.MICE Manager

Ezúton szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a MICE Party, a Corporate és a Travel Trade ügyféltalálkozónkkal kapcsolatosan az előkészítés, a szervezés és a lebonyolítás során végzett alapos, kreatív és profi munkavégzésért. Úgy gondolom, hogy a Danubius és ezen belül a két érintett szálloda nem csak a tárgyi megújulás,a rekonstrukciók tekintetében mutatott jelentős előrelépést a partnereink és a sajtó felé, hanem a rendezvények sokszínűsége, minősége és újszerű, kreatív megoldásain keresztül világos és attraktív üzenetet küldött a piac felé szolgáltatásaink, munkakultúránk és vendégélmény-központú attitűdünk új világáról is.

V.Cs. – General Manager
V.Cs.General Manager

Briginek nagyon köszönöm a kitartó és lendületes szervezést, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a sok munkát, egyeztetést amit ebbe a rendezvénybe beletettetek, köszönöm a sok kompromisszumot amit egymással megkötöttetek.

A rendezvény pazar volt, mindenki elégedetten távozott, elégedettek voltak vezetőink is, sok dicsérő kritikát zsebelhettem be, hála Nektek.

Fejeteket sikerrel telve hajtsátok ma álomba, pihenjetek, KÖSZÖNET mindenki nevében!!

L.J. – Group Director of Sales & Marketing
L.J.Group Director of Sales & Marketing