Keressen minket bizalommal
Mindfullness – Csapatépítés

Mindfullness és Csapatépítés

Lehet úgy is csapatot építeni, ha elmegyünk egy vidéki wellness hotelbe, részt veszünk egy gps-es túránt, majd éjjelre alkoholmámorban terülünk el az ágyban. Ezzel csak az a probléma, hogy a rendezvény nem érte el a célját: NEM ÉPÍTettünk csapatot.
A mindfulness kifejezésnek többféle magyar fordítása is létezik, de talán a legjobb a tudatos jelenlét. Bár nagyon egyszerűnek tűnik a feladat, az átlagember mégsem képes arra, hogy néhány másodpercnél hosszabb ideig egyetlen dologra összpontosítsa figyelmét. A tudatos jelenlét tanulható, és rendkívül hasznos módszer. Gyakorlása során arra törekszünk, hogy szándékosan, tudatosan és akaratlagosan rögzítsük figyelmünket a jelenben, pillanatról pillanatra, ítélkezés nélkül, pusztán átengedve a gondolatokat és az élményeket a tudatos figyelem szűrőjén.

Olyan kreatív koncepcióba foglalt, cégre és egyéni problémamegoldásra szabott, komfortzónán kívüli rendezvényes megoldásokra törekszünk, melyek inspirálólag hatnak a csapat tagjaira egyénenként és központilag, melytől a hétköznapi munkavégzés egyértelműen gördülékenyebbé válik.

.