Keressen minket bizalommal

Egy Kerek Nap

Mit jelent a logónk?

A kör. Őskép. Ábrázolásának egyetlen célja van. Kaput nyitni. Merülj el személésében, a béke és megnyugvás töltsön el és ezáltal kerülj közelebb egy szent, láthatatlan ponthoz: Önmagadhoz.

Kézzel festett kör, mellyel kifejezzük azt a pillanatot, amikor az elme szabadon létezik. Egyetlen mozdulattal hozható létre, nincs a változtatásnak, korrigálásnak, javításnak lehetősége. A végeredmény nem lesz matematikailag tökéletes kör, de maga a törekvés a tökéletességre is a gyakorlat része.

Az ég kerek, ahogyan Föld is az. A nap és a hold ugyancsak körbe jár, és nagy kört formálnak az évszakok, az emberi élet is egy nagy kört alkot.

A kör nyitottsága azt mutatja légy nyitott, légy befogadó,  lehetővé teszi a mozgást és a fejlődést, nyitva hagyjuk a lehetőséget a ki- és beáramlásra.

Bizonyos nézetből ez a kör, egy borospohár lenyomata a fehér terítőn. Vagy a kávés csésze aljának mintája. De lehet maga a kör asztal sziluettje is.

Rendezvényes nyelvre lefordítva: veled együtt gondolkodva törekszünk az általad megálmodott rendezvény tökéletességére. Szolgáltatást nyújtunk, tehát előre nem tudjuk kézzel foghatóvá tenni,de eszközeinkkel támogatjuk, azonban a bizalmad által lesz majd teljes.

“A szeretet cselekvő törődés annak az életével és fejlődésével, akit vagy amit szeretünk.”

Erich Fromm

Rendezvényszervezés Kerekasztala

ajánlások

Rólunk Mondták

Nem tudom, hogy köszönjük meg a sok segítséget és kedvességet, amit az egyhetes nemzetközi konferenciánk szerevezése során nyújtottál nekünk. Egy kollégát kaptunk – nem pedig egy külsős rendezvényszervezőt –, aki szívét-lelkét adva minden felmerülő helyzetre azonnali megoldást kínált.
A 11 országból érkező résztvevők közül többen is kiemelték a konferencia során tapasztalt technikai profizmust, az innovatív csapatépítő programot és a rendhagyó helyszínen megrendezett, gasztronómiai különlegességekben bővelkedő vacsorát is.
Köszönjük az energiád és lendületed, további „kerek" rendezvényeket kívánunk!

M.I. – Country Manager
M.I.Country Manager

Évek óta dolgozunk Brigivel, hűségünk nem véletlen.

Kreatív ötletei, rendezvényeink színvonalas kivitelezése újra-meg újra elkápráztatnak minket és nagyra becsült partnereinket is.

Számos partner-party, dolgozói rendezvény hátterében áll, mindig megadva nekünk azt a biztonságot, hogy nem csak a kreatív ötlet kiváló, hanem étel-ital, dekoráció műsor is tökéletesen illeszkedik, mindenki tudja a dolgát és zökkenőmentesen mennek a dolgok.

A munkáján túl pedig kellemes személyisége, mindig az alkalomhoz illő megjelenése teszi fel az i-re azt a bizonyos pontot.

B.K. – MICE Manager
B.K.MICE Manager

Ezúton szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a MICE Party, a Corporate és a Travel Trade ügyféltalálkozónkkal kapcsolatosan az előkészítés, a szervezés és a lebonyolítás során végzett alapos, kreatív és profi munkavégzésért. Úgy gondolom, hogy a Danubius és ezen belül a két érintett szálloda nem csak a tárgyi megújulás,a rekonstrukciók tekintetében mutatott jelentős előrelépést a partnereink és a sajtó felé, hanem a rendezvények sokszínűsége, minősége és újszerű, kreatív megoldásain keresztül világos és attraktív üzenetet küldött a piac felé szolgáltatásaink, munkakultúránk és vendégélmény-központú attitűdünk új világáról is.

V.Cs. – General Manager
V.Cs.General Manager

Briginek nagyon köszönöm a kitartó és lendületes szervezést, mindenkinek nagyon szépen köszönöm a sok munkát, egyeztetést amit ebbe a rendezvénybe beletettetek, köszönöm a sok kompromisszumot amit egymással megkötöttetek.

A rendezvény pazar volt, mindenki elégedetten távozott, elégedettek voltak vezetőink is, sok dicsérő kritikát zsebelhettem be, hála Nektek.

Fejeteket sikerrel telve hajtsátok ma álomba, pihenjetek, KÖSZÖNET mindenki nevében!!

L.J. – Group Director of Sales & Marketing
L.J.Group Director of Sales & Marketing

A kollégáim visszajelzése alapján bátran kijelenthetem, hogy mindennel nagyon meg voltunk elégedve.

Nagyon köszönöm a hozzáállásotokat, rugalmasságotokat.

Külön szeretném megköszönni a kollégáid kedvességét és türelmét.

Örülök, hogy Veled ilyen jó kapcsolatba kerültem.

Biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó közös programunk.

N.E. – Pénzügyi főmunkatárs, irodavezető
N.E.Pénzügyi főmunkatárs, irodavezető

Mindhárom idei rendezvényünk, a partnerek, munkatársak visszajelzései alapján is igazán "kerek" volt! 🙂

Köszönjük a szuper szervezést, és hogy tényleg semmivel sem kellett foglalkoznunk.

Az első negyedévben egyeztessünk a továbbiakról!

Sz.M. – Founder and Principal Owner / Group Managing Director
Sz.M.Founder and Principal Owner / Group Managing Director
csapatunk

Akik Megvalósítanak

alkotásaink

Kedvcsináló