Keressen minket bizalommal
Üdv a mostban!

A cím nem véletlen. Sokan kérdezték, mi a véleményem, az elmúlt, és az előttünk álló időszakról.  Ha tényleg csak egy gondolatot kellene kifejeznem, akkor az a cím lenne.  A pandémiás időszak megmutatta, hogy nem tudunk tervezni, csak a mostban lenni, és erre fel is kell készülnünk.  Amíg február elején jövő év február elejéig minden hónapra lebontva megvoltak  a rendezvényeink, addig azokból mára alig maradt valami. Ma, azt tudom mondani, hogy egy rendezvény, akkor lesz a jövőben, ha kinyitottam az ajtót a vendégeknek. Ennek megfelelően újra kell gondolunk a szerződéseket, főleg a vis major pontokat, illetve olyan intézkedéseket kell bevezetnünk, amikkel a résztvevők biztonságérzetét fokozzuk.

Garantálni nem tudjuk.

És ez bevallom szomorúvá tesz.

Kettős érzésem van a Népegészségügyi Központ javaslataival szemben, mi szerint tartható be. pl: ne legyen svédasztal, mert a vendég belenyúl, ez eddig oké, csökkentjük a kockázatot. Hogyan tudom kivédeni, hogy amikor belép valaki az épületbe és összefogja a kilincset, liftgombot – ezeket amúgy 30 percenként fertőtleníteni kell – így ül asztalhoz kézfertőtlenítés vagy kézmosás nélkül. Hogyan tartatom be  a másfél méteres távolságot egy wellnessel egybekötött konferencián, vagy egy kisebb koncerten.

Kettős érzésem van, mert garantálni nem tudjuk a biztonságod, mert sajnos nem tudok felelősséget vállalni az egyénekért, de MINDENT MEGFOGUNK TENNI, hogy minimálisra csökkentsük a kockázatot. 

Alább láthatsz egy videót egy svédasztalos vacsoráról, ahol egyetlen személy kezét kenték be uv festékkel.

Vigyázunk Rátok, vigyázunk egymásra!

https://www.businessinsider.com/video-japan-nhk-uv-light-how-virus-spread-restaurant-2020-5