Keressen minket bizalommal
Esküvőszervezés

Rendezvényszervezőként mindig az volt a legbelsőbb küldetésem hogy a rendezvények által boldogságérzetet adjak a vendégeknek. A most-ban elfelejtsenek minden múlt és jelenbeli problémát és fájdalmat, ne gondolkozzanak a jövőn.
Talán mar elcsépelt lesz, de a legembertpróbálóbb feladat, most az egészségügyi dolgozokra hárul. Nemcsak testileg kell helyt állniuk, hanem a traumákat át kell élniuk, amik talán nagyon sokáig megmaradnak emlékezetükben feldolgozatlanul.

Nekik szeretnék most adni, a saját eszközeimmel.
A mi szakmánk szűnt meg először, és valószínűleg a legkésőbb tér majd vissza. Lehet, hogy annyi idő fog eltelni, hogy valami egészen másból fogunk megélni. A hivatásom és küldetésem akkor is az boldog pillanatok és az öröm adása lesz.

❤Kérni szeretnék Tőletek.
❤Kérek, hogy adhassak.

Ha tudsz olyan jegyespárról 🤵👰 akinek egyik, vagy mindkét tagja az egészségügyben, a jelenlegi frontvonalban dolgozik, és idén lett volna/lesz az esküvője, akkor szólj Nekik!!

A Kerek-Asztal team és az Esküvő Neked a következőket ajánlja fel a kiválasztott pár részére:
❗ajándék esküvőszervezés, a teljes szervezés, mely magába foglalja a Nagy nap levezénylését is ceremóniamesterként
❗ingyenes nyitótánc tanítás a pár által meghatározott stílusban, művészeti vezetőnk es koreográfusunk Deniel Kazarján jóvoltából
❗ingyenes menyasszonyi csokor az általad elképzelt stílusban dekorációs vezetőnknek Zsuzsi Rövidnak köszönhetően
❗ajándék pezsgős koccintás a pár és a teljes násznép részére cateringes partnerünk jóvoltából IKON Catering Szabó Péter
❗teljes grafikai tervezés ajándékba (meghívó, kísérőkártya, menülap, ételkártya, welcome tábla, stb) grafikai vezetőnknek, Földváry-Vályi Bettinanak köszönhetően.

❤Mi így tudunk adni.❤

Kérlek oszd meg, küldd tovább ezt a bejegyzést, hogy minél több helyre eljusson! 🙏

Kedves pár!
A jelentkezéseket e-mailben várjuk május 30-ig. Kérlek írjatok néhány sort magatokról, miért Ti lennétek azok, akiknek ezt az ajándékot adjuk. A tárgy mezőbe tüntessétek fel: AJÁNDÉK
mail: event@kerek-asztal.hu

www.kerek-asztal.hu
eskuvoneked.blog.hu
Insta: Kerek asztal és Esküvő Neked